Virtual Fellowship v2.0 Webinar Series
Episode 3 airs on Monday, August 17, 2020, at 7:00 pm CDT
Directed by: Giles R. Scuderi, MD
7:00 pm – Giles R. Scuderi, MD: Welcome, Overview, and Introductions
7:03 pm – Bryan D. Springer, MD: Knee Examination (10 min)
7:13 pm – Discussion (5 min)
7:18 pm – Michael J. Dunbar, MD, PhD: Cementless TKA (10 min)
7:28 pm – Discussion (5 min)
7:33 pm – Stefano A. Bini, MD: Kinematic Alignment (10 min)
7:43 pm – Discussion (5 min)
7:48 pm – Q&As (12 min)
8:00 pm – Adjourn
The webinars are presented FREE once a month, via Zoom. Register below to receive your log-in instructions. Check back soon for future dates and topics. There is no CME accreditation for this activity.
With any questions, please email Cynthia Garcia at email@example.com. We look forward to your participation!
About Virtual Fellowship
The Knee Society’s Virtual Fellowship was conceptualized by Fred D. Cushner, MD, further developed under the leadership of Michael E. Berend, MD and Michael A. Mont, MD, with content contributions by many members of The Knee Society. Designed as a “living book”, The Knee Society’s Virtual Fellowship is a peer-reviewed high-quality compilation of video-based educational materials from some of the world’s leading knee arthroplasty specialists. Virtual Fellowship provides viewers with a “how-to” approach to most common knee surgery-related questions, from examination through long-term outcomes. Virtual Fellowship is hosted by VuMedi. Access it HERE.